15 godina Thalasso Wellness Centra  (2005. – 2020.)

Thalasso  Wellness Centar Opatija prvi je medicinski wellness u Hrvatskoj koji pruža sveobuhvatnu medicinsku njegu i wellness te konvencionalne i dopunske terapije i tretmane. Osnivanje, izgradnja i puštanje u rad modernog  wellness centra u drugoj polovini 2005. godine, jedan je od najznačajnijih događaja hrvatskog zdravstvenog turizma.

Sadržaji planirani u Thalasso Wellness Centru u potpunosti su komplementirani sadašnjim medicinskim uslugama Thalassotherapije Opatija, predstavljajući potpuno novu specifičnu granu wellnessa – medicinski wellness.

Nastavak uspješne priče o zdravlju i zadovoljstvu u Thalasso Wellness Centru je  otvorenje dodatne djelatnosti estetske medicine i kirurgije.

Tijekom godina rada Thalasso Wellness Centar Opatija  potvrđuje kvalitetu svojih sadržaja i usluga dobitkom brojnih nagrada:

2006. Nagrada HGK-a i HTZ-a, posebno priznanje za kvalitetu „Priznanje za poticaj i razvoj wellness programa“

2008. Nagrada časopisa Galla style i grupacija Wellness turizma HGK-a, „Posebnim priznanjem za očuvanje lječilišnog turizma u Hrvatskoj“.

2010. Gala wellness nagrada u kategoriji „ Gradski wellness centar“

2014. TZ Kvarnera, „Priznanje za doprinos razvoju zdrastvenog turizma na Kvarneru i za aktivno sudjelovanje u projektu Kvarner Health and Wellbeing“.

2015. – 2019. Redovito dobiva jednu od prve tri nagrade HGK-e :  “Turistički cvijet”  kvaliteta za Hrvatsku- Priznanje za SPA/ lječilište“.