OSTALI PRIVATNI MEDICINSKI PREGLEDI I PROGRAMI

Vito

OSTALI PRIVATNI MEDICINSKI PREGLEDI I PROGRAMI

Thalassotherapia Opatija specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma nudi mogućnost individualno prilagođenih programa pod nadzorom liječnika različitih specijalnosti, bilo da se radi o prevenciji, terapiji, rehabilitaciji neoperativnih ili
postoperativnih stanja.
Laboratorij za kateterizaciju srca gdje se izvode invazivne dijagnostičke metode kao što je koronarografija dijagnostička i invazivna, kardioverzija, ugradnja koronarnog stenta ili balona te ugradnja pace makera.
Osnovni i rehabilitacijski paketi fizikalne terapije te programi prevencije, regeneracije i rehabilitacije sportaša uz mogućnost testiranja i vježbanja na izokinetičkom aparatu.
Radiološka, ultrazvučna i djelatnost biokemijskog laboratorija sastavni je dio Thalassotherapie Opatija i neizostavan segment medicinske prakse kojom se bavi.
Suvremene dijagnostičke metode: Magnetska rezonancija (MR) metoda koja pruža izvrsnu vizualizaciju struktura pojedinih segmenata tijela i CT dijagnostika (MSCT) slojevito snimanja gotovo svih organa.
Dermatološka dijagnostika, liječenje i sprečavanje nastanka promjena na koži koje su estetski neprihvatljive te dermatoloških stanja koje zahtijevaju znanje i poseban pristup u njezi kože te zajedno s terapijom pružaju najbolji ishod.
Mogućnost specijalističkih pregleda: kardiologa, fizijatra, reumatologa, neurologa ili dermatologa.


Više informacija i rezervacija privatnih pregleda i  programa
PRIJEMNI ODJEL THALASSOTHERAPIJE:
Telefon : 00385 51 202 620  (radnim danom:  07:00 h– 15:00h)
  E-mail : privatno.narucivanje@tto.hr
( ili ostavite Vaš kontakt na wellness recepciji te će Vam se osoblje prijemne službe javiti u najkraće mogućem roku)