Medicinsko mršavljenje

DSC0467 Scaled

MEDICINSKO MRŠAVLJENJE I SPA

PROGRAM MEDICINSKO MRŠAVLJENJE I SPA 14 DANA - 4520 kn
1 x Laboratorijski nalazi
2 x Antropometrijska mjerenja
1 x Ergometrija
1 x Pregled liječnika interniste
Nutricionističko savjetovanje, izrada plana prehrane i praćenje stanja
4 x Psihološko savjetovanje
10 x Vježbanje pod nadzorom kineziologa
4 x Masaža tijela / limfna drenaža
4 x Tretmani mršavljenja kozmetičkim aparatima: Cryoderm/Kavitacija/Vakusak
2 x Wellness tretmani za mršavljenje

Informacije o programu na Thalasso Wellness recepciji: T 00385 51 202 855.

Za vrijeme programa, preporuka je boravka u Villi Dubrava na punom pansionu, gdje se pripremaju obroci prema nutricionističkom planu prehrane.
Dobivaju se plan prehrane i plan vježbanja koji se primjenjuju nakon programa.
Kontakt za smještaj Villa Dubrava: T 00385 51 202 680

 

 

 

 

NUTRI LIPO PROGRAM MRŠAVLJENJA

 

Nutri lipo program mršavljenja zahtjeva strogi režim i disciplinu te je rezultat potvrđeni gubitak 9, 2 % masnih rezervi za 14 dana (Klinika u Moskvi, 2019.)

Tijelo ulazi u stanje “uravnoteženog gladovanja” odnosno zadovoljene su minimalne energetske i nutritivne potrebe (po EFSA standardima), kako bi organizam aktivirao razgradnju i trošenje masnih rezervi bez stanja “metaboličke krize” koja izaziva osjećaj gladi.

Liposukcijska ishrana simulira stanje gladovanja ali ne izaziva stvarni osjećaj gladi. Kada uslijed restrikcije organizam osjeti da je značajno manje glukoze u krvi, u jetri se aktivira „hormonski senzitivna lipaza“ te pomaže razgradnju i trošenje rezervi. Tako dolazi do metaboličke pretvorbe masti u energiju odnosno tijelo se hrani vlastitim masnim rezervama. Za 14 dana, koliko traje program, moguće je smanjiti tjelesnu masu za 7-10%.

Nutri lipo program mršavljenja obuhvaća i savjetovanje, edukaciju  te podršku od strane nutricionista Thlassotherapije Opatija.

 

Nutrilipo

 

Nutri Lipo 2019

OSTALI PRIVATNI MEDICINSKI PREGLEDI I PROGRAMI

Thalassotherapia Opatija specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma nudi mogućnost individualno prilagođenih programa pod nadzorom liječnika različitih specijalnosti, bilo da se radi o prevenciji, terapiji, rehabilitaciji neoperativnih ili
postoperativnih stanja.
Laboratorij za kateterizaciju srca gdje se izvode invazivne dijagnostičke metode kao što je koronarografija dijagnostička i invazivna, kardioverzija, ugradnja koronarnog stenta ili balona te ugradnja pace makera.
Osnovni i rehabilitacijski paketi fizikalne terapije te programi prevencije, regeneracije i rehabilitacije sportaša uz mogućnost testiranja i vježbanja na izokinetičkom aparatu.
Radiološka, ultrazvučna i djelatnost biokemijskog laboratorija sastavni je dio Thalassotherapie Opatija i neizostavan segment medicinske prakse kojom se bavi.
Suvremene dijagnostičke metode: Magnetska rezonancija (MR) metoda koja pruža izvrsnu vizualizaciju struktura pojedinih segmenata tijela i CT dijagnostika (MSCT) slojevito snimanja gotovo svih organa.
Dermatološka dijagnostika, liječenje i sprečavanje nastanka promjena na koži koje su estetski neprihvatljive te dermatoloških stanja koje zahtijevaju znanje i poseban pristup u njezi kože te zajedno s terapijom pružaju najbolji ishod.
Mogućnost specijalističkih pregleda: kardiologa, fizijatra, reumatologa, neurologa ili dermatologa.


Više informacija i rezervacija privatnih pregleda i programa
PRIJEMNI ODJEL THALASSOTHERAPIE:
Telefon : 00385 51 202 620  (radnim danom: 07:00 h– 15:00h)
E-mail : privatno.narucivanje@tto.hr
( ili ostavite Vaš kontakt na wellness recepciji te će Vam se osoblje prijemne službe javiti u najkraće mogućem roku)