O nama

KONTAKT INFORMACIJE

Maršala Tita 188/1, 51410 Opatija, Hrvatska
+385 (0)51/ 202-855

recepcija-wellness@tto.hr

08:00 - 21:00h

Send an email. All fields with are required.

O nama

Thalasso Wellness Centar Opatija prvi je medicinski wellness u Hrvatskoj koji pruža wellness i medicinsku njegu. Osnivanje, izgradnja i puštanje u rad modernog wellness centra u drugoj polovini 2005. godine bio je od najznačajnijih događaja hrvatskog zdrastvenog turizma.

Thalasso Wellness Centar Opatija je sastavni dio Thalassotherapije Opatija a prostire se na 2.500m² gdje se nalazi:
poluolimpijski bazen s grijanom morskom vodom, protustrujnim plivanjem, zračnim i podvodnim masažama te whirlpoolom.

Spa relax Zona sa sadržajima 4 saune (finska, turska, Laconium i Aromarium) i whirlpoolom. Za relaks nalaze se prostorije sa grijanim ležajevima.

Fitness centar je opremljen  Technogym spravama te posebna fitness dvorana gdje se odvijaju individualne i grupne vježbe.

Tijekom godina ponuda je redovito nadopunjavana ponudom istočnjačkih medicina koje provode  terapeuti i doktori iz Kine, Indije ili Tajlanda.

U ponudi su i medicinsk wellness programi "medical spa" : fizikalna terapija i spa, mršavljenje i spa, preventivni programi sa nutricionističkim i psihološkim savjetovanjima te medicinska i estetska kirurgija.

Tijekom godina rada Thalasso Wellness Centar Opatija potvrđuje kvalitetu svojih sadržaja i usluga dobitkom brojnih nagrada:

  • Nagrada HGK-a i HTZ-a, posebno priznanje za kvalitetu „Priznanje za poticaj i razvoj wellness programa“ (2006. god.)
  • Nagrada časopisa Galla style i grupacija Wellness turizma HGK-a, „Posebnim priznanjem za očuvanje lječilišnog turizma u Hrvatskoj“(2008. god.)
  • Gala wellness nagrada u kategoriji „ Gradski wellness centar“(2010.god.) TZ Kvarnera, „Priznanje za doprinos razvoju zdravstvenog turizma na Kvarneru i za aktivno sudjelovanje u projektu Kvarner Health and Wellbeing“.(2014.god.)
  • HTI konferencija, Split:"Turistički cvijet" kvaliteta za Hrvatsku- Priznanje za 2. Mjesto SPA/ lječilište“.(2015. god.)
  • Dani hrvatskog turizma, Bol:"Turistički cvijet" kvaliteta za Hrvatsku- Priznanje za 1. Mjesto SPA/ lječilište“.(2016. god.)
  • Dani hrvatskog turizma, Mali Lošinj: "Turistički cvijet" kvaliteta za Hrvatsku- Priznanje za 3. Mjesto SPA/ lječilište“.(2017. god.)
  • Dani hrvatskog turizma, Hvar: "Turistički cvijet" kvaliteta za Hrvatsku- Priznanje za 1. Mjesto SPA/ lječilište“.(2018. god.)
  • Dani hrvatskog turizma, Hvar: "Turistički cvijet" kvaliteta za Hrvatsku- Priznanje za 2. Mjesto SPA/ lječilište“.(2019. god.)