Suradnja Narodnog učilišta Rijeka i Thalassotherapije Opatija

Uspješna suradnja između Narodnog učilišta Rijeka i Thalassotherapije Opatija traje već pet godina. Polaznici Narodnog učilišta Rijeka koji se osposobljavaju za zanimanja wellness terapeuta i masera / aromamasera obavljaju praktični dio nastave u Thalasso Wellness Centru Opatija. Pročitajte iskustva organizatora nastave na Narodnom učilištu Ede Devčić Erceg i polaznice programa “Wellness terapeut” Lee Stilin.

Eda
Eda Devčić Erceg, organizator nastave Narodnog učilišta

Peta godina suradnje s Thalassotherapijom Opatija dodalo je novu vrijednost obrazovnim programima WELLNESS TERAPEUT, MASER/AROMAMASER I FIZIOTERAPEUTSKI TEHNIČARkoje naša ustanova provodi. Izuzetno smo ponosni što i za navedene programe  možemo našim polaznicima omogućiti kvalitetnu praksu uz stručno i kvalificirano mentorstvo u ustanovi  koja potiče visoke profesionalne vrijednosti .Nakon završenog teorijskog i vježbovnog dijela nastave naše polaznike upućujemo na praktičnu nastavu i stručnu praksu u Thalassoterpiju Opatija.  Povratne informacije polaznika  prakse su izvrsne, a nekima su se otvorila i neke nove mogućnosti ulaska u svijet rada. Veselimo se nastavku uspješne suradnje!

Lea
Lea Stilin, polaznica programa Wellness terapeut

Naš prvi susret sa Thallaso Wellness centrom Opatija i sa njihovim iznimno ljubaznim i susretljivim osobljem je bio izrazito ugodan. Djelatnice wellnessa (Petra, Ivona, Jasmina, te šefica Sandra) su nas prvi dan upoznale sa općim pravilima ponašanja u wellnessu (ophođenje sa klijentima, doček klijenta, te način kako završiti određeni tretman u wellnessu). Također su nam pokazale tehnike klasične ručne masaže (parcijalnu masažu i masažu cijelog tijela), te su naknadno djelatnice probale naše tehnike masaže i dale nam odlične savjete kako bi se još više usavršili. Upoznali smo se i sa klasičnim tretmanom lica, masažom lica, osnovnim pokretima za lifting lica. Uspješno smo savladali tehniku anticelulitne masaže i sportske (pripremne), te medicinske masaže (nakon ozljeda). Djelatnice su nam pokazale što sve wellness ima u ponudi: beauty programe, bazen i jacuzzi, spa relax zonu, fitness centar i estestsku kirurgiju. Beauty program ima bogatu ponudu masaža, te tretmana za njegu lica i tijela, mršavljenje i oblikovanje tijela. Wellness je zapravo druga riječ za zdravlje, ali za zdravlje sa svih aspekta našeg bića, kako bi se reklo: “U zdravom tijelu zdrav duh”.

20210208 141049 1024x768
Uspješna suradnja Thalassotherapije Opatija i Narodnog učilišta Rijeka