THALASSO WELLNESS PRIPREME ZA LJETO

Prvo sunce, manje odjeće i otkrivanje tijela je kod većine nas već potaknulo zabrinutost o našem izgledu i celulitu…

Što predlažu  u Thalasso Wellness Centru za rješavanje celulita?


U posebnoj ponudi su anticelulitni paketi tretmana maderoterapije (masaže drvenim valjcima) ili ventuzama (masaže vakumskim čašicama) te limfne drenaže aparatom Vakusak.

Također u ponudi je i paket od tri vakumske kavitacije i limfne drenaže. Najveća prednost vakumske kavitacije je ta da se  rezultati vide odmah nakon tretmana, izgubi se oko  2 cm u obujmu a koža je napeta i glatka. Limfnom drenažom se nakon kavitacije  uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava.

Kako učiniti anticelulitne tretmane efikasnijim?

Uz anticelulitne pakete preporučili bi i detoksikacijsku dijetu. Ako imate višak kilograma, gubitak kilograma i povećanje tonusa mišića može poboljšati izgled celulita. Ukoliko želite možete dogovoriti i savjetovanje sa našom nutricionisticom koja će Vam izraditi individualni plan prehrane. Detoksikacijska dijeta neće izliječiti celulit, ali može pomoći.

Pronađite i jednu ili više aktivnosti u kojima uživate i koje se mogu uklopiti u vašu rutinu. Aktivnosti koje povećavaju tonus mišića mogu poboljšati izgled celulita. Također pomažu u cirkulaciji. Istaknuli bi mogućnost plivanja u Thalasso Wellnessu u kombinaciji sa boravkom u saunama i anticelulitnim tretmanima, pomoći će rješavanju masnih naslaga i celulita.

Za više informacija i rezervacije nazovite Thalasso Wellness Opatija na broj telefona 202 855.

Anticlulit 2021 Paketi Letak 724x1024
Anticelulitni paketi