Želite li osvježiti i obnoviti kožu tijela?

Thalasso Wellness Centar u svoj koncept uklapa različite prednosti mora – morsku klimu, morsku vodu, blato, alge i ostale sastojke iz mora. Sve veći broj klijenata prepoznaje prednosti ove terapije i one su sve traženije u svijetu opuštanja i relaksacije na zdrav način i u doticaju s prirodom, čiji su rezultati sveopća dobrobit za tijelo.

Tako već  dugi niz godina nudi tretmane profesionalne kozmetike Thalion čiji su glavni sastojci iz mora. Thalion laboratoriji već 60 godina pažljivo prikupljaju visokokvalitetne morske alge i ostalo morsko raslinje s bretanjske francuske obale. Zbog svog posebnog položaja, drugačijih klimatskih uvjeta i iznimnog bogatstva najkvalitetnijih algi, ovo geografsko područje priznato je kao prvi prirodni morski rezervat u Europi, a od 2007. godine pod kontrolom je UNESCA.

Prednosti aktivnih sastojaka iz mora

 Morska voda i morske alge u savršenoj su analogiji s krvnom plazmom. Ova sličnost, povezana s prirodnim fenomenom osmoze, omogućuje prenošenje aktivnih sastojaka u srce stanica, gdje isti ubrzavaju stanični metabolizam i obogaćuju ih kisikom. Ova dinamična razmjena omogućuje hranjenje važnim mikro-hranjivim sastojcima koji osnažuju, učvršćuju i osvježuju kožu.

Thalion tretmani

Različiti rituali u tretmanima tijela i lica koji se izvode kroz masažu i dodire omogućuju individualni pristup i protokole koji će zadovoljiti potrebe svakog klijenta. Thalion tretmani iz morskih dubina koji će koži pružiti potrebnu njegu i ugodu u Thalasso Wellness Centru Opatija: Thalasso Wellness Ritual , Luxury troaktivno omatanje, Antistress morsko omatanje te Thalasso opuštanje za leđa.